Guacimeta

Korkealentoinen ranta

Ranta sijaitsee lyhyen matkan päässä saaren lentokentältä ja vain viiden kilometrin päässä Arrecifesta. Rannan viehätys on saapuvien lentokoneiden tarkkailu mukavasti aurinkoa ottaen. Guacimetan pohjoiskärjessä on kilometrin pituinen Hondan ranta, joka tarjoaa paljon tilaa leikkiä ja jonka hiekalle pääsee rantakatua pitkin.

Lemmikkiystävällinen

Vesiurheilun ystävien lisäksi ranta sopii lemmikkien kanssa matkaaville, sillä rannalta löytyy lemmikeille varattu alue, joka on auki vuorokauden ympäri vuoden kaikkina päivinä.

Pituus
1.050 m
Accessible
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Rauhalliset vedet
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
3
9
262
10045