La Canterían ranta

Surffausranta Lanzaroten pohjoisosassa

Lanzaroten eksoottisin ja pohjoisin ranta on surffaajien paratiisi ja verraton kohde, jos etsit aurinkoa tai patikointimahdollisuuksia mahtavien näköalojen kera. Vaaleaa, hienoa hiekkaa tarjoava, La Canteríana tunnettu ranta sijaitsee Órzolan kalastajakylän vieressä, joka on yhteyspiste La Graciosaan ja muihin Chinijon saariston pieniin saariin ja jossa on todellinen ilo vierailla. Kalastajakylän läheisyydestä huolimatta rannalla on korvaamaton rauhan ja vapauden tunne.

Lepoa ja rentoutumista näköalalla La Graciosaan

La Canterían nimi tulee esiin monissa surffaukseen liittyvissä keskusteluissa, eivätkä keskustelijoina ole aloittelijat. Kuitenkin muutaman minuutin kävely- tai automatkan päässä Órzolasta vastaan tulee täydellinen paratiisi. Ota mukaan kirja ja syötävää ja nauti päivästä. Alueella on myös toinen Famaran kallioiden tuulelta suojaama poukama, jonne pääsee helposti kävellen laskuveden aikaan ja joka tarjoaa upeat näkymät La Graciosaan. Tämä saaren kolkka pärjää kilpailussa minkä tahansa Kanariansaarten luonnonpaikan kanssa.

Pituus
300 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Haría
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
3
10
262
10045