Playa Bastián

Ranta palveluineen Costa Teguisessa

Costa de Teguisessa sijaitsevalta 375 metriä pitkältä ruskeahiekkaiselta ja tyynivetiseltä rannalta löytyvät monipuoliset palvelut, kuten rantatuolien vuokraus, pysäköintialue ja suihkut. Ranta on myös erittäin hyvin varusteltu, sillä on paksut kiviseinät, portaat ja viheralueet, joille voi mennä etsimään varjoa.

Grillauspaikat merenrannalla

Lisäksi tämän rannan viehätyksiin lukeutuvat kivinurkkaukset, joissa on useita grillauspaikkoja, joilla voi viettää päivän piknikillä muutaman metrin päässä merestä. Jos haluaa kokeilla paikallista ruokaa, on se mahdollista hiekan vieressä kulkevan kävelykadun varrella sijaitsevissa lukuisissa ravintoloissa.

Pituus
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045