Playa Blanca

Turistikohde rentoutumiseen Lanzaroten eteläosassa

Lanzaroten eteläosassa sijaitsevan Playa Blancan rento ja rauhallinen ilmapiiri tekee alueesta ihanteellisen paikan levätä. Auringossa lepo tai hidas kävely merenrantaa pitkin auringonlaskusta nauttien ovat hyviä keinoja kerätä uusia voimia. Tässä kylässä, joka on lähellä Timanfayan kansallispuistoa ja Papagayon rantoja, on venesatama, josta on mahdollista matkata veneellä Fuerteventuran saarelle.

Vapaa-ajasta ja merestä nauttimista Playa Blancalla

Playa Blanca tarjoaa rantoja jokaiseen makuun ja mahdollisuuden käyttää niitä kokonaisvaltaisesti ympäri vuoden. Läheltä löytyy eritasoisia hotelleja, joista voi valita mieleisensä ja ravintoloita, joissa kerätä uusia voimia. Iltapäivällä voi täydentää rannalla vietetyn päivän nauttimalla raikkaasta meri-ilmasta muotiliikkeiden tarjouksia tutkien tai ladata energiaa maittavaa kahvia hörppien.

Pituus
130 m
Accessible
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045