Playa de Las Malvas

Tuliperäinen paikka Tinajossa

Las Malvasin ranta on ainutlaatuinen paikka ja vain 10 kilometrin päässä Tinajon taajamasta. Se on pieni mustahiekkainen poukama, joka on seurausta eroosion vaikutuksesta Timanfayan laavaan. Se muistuttaa alueen tulivuorista ja edustaakin saaren vulkaanista ympäristöä. Tällä Atlantin valtamerelle avoimella rannalla puhaltavat jatkuvat pasaatituulet, joten alueella on yleensä voimakas aallokko. Tuulelta voi suojautua rannan suojaisissa raoissa. Täällä ei tyypillisesti ole paljoa vierailijoita, joten paikka on erinomainen arjesta irrottautumiseen. Vulkaanisten ominaisuuksiensa ja hiekan sysimustan värin ansiosta paikassa on erityistä vetovoimaa.

Ranta kalastukseen

Vaikuttavan luontonsa lisäksi Las Malvasin ranta on erittäin arvostettu ongintaa harrastavien sekä kallioihin kiinnittyneiden ja niissä kasvavien pienten nilviäisten, kuten limpettien ja etanoiden kerääjien keskuudessa. Tältä alueelta löytyy myös rapuja ja merisiilejä, joita käytetään paljon perinteisessä Kanarian keittiössä.

Pituus
180 m
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Tinajo
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
3
9
262
10045