Playa de Los Pocillos

Ranta keskeisellä sijainnilla

Puerto del Carmenin sydämessä sijaitsee Grandes Playas -alue, johon kuuluvat Playa Grande, Los Pocillos ja Matagorda. Los Pocillosin ranta, joka sijaitsee Puerto del Carmenissa vilkkaan Avenida de Las Playasin vieressä, on yli kilometrin pitkä. Ranta on tyynivetinen ja sen kultaisen hiekan pinta on hyvin tasainen, minkä vuoksi joskus nousuveden aikaan alueelle muodostuu lätäköitä.

Kaikille sopiva ranta

Rantakadun ja puutarha-alueen lisäksi tämä ranta tarjoaa vierailijoille monia palveluita, kuten aurinkotuoleja ja -varjoja, suihkut, roska-astioita, wc-tilat, pysäköintipaikkoja ja ravintoloita.

Pituus
150 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Rauhalliset vedet
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
3
9
262
10045