Playa de Matagorda

Paikka perheen kanssa vierailuun Puerto del Carmenissa

Matagordan ranta on yksi suurimmista Puerto del Carmenin turistialueen hiekkarannoista ja se sijaitsee Playa Granden ja Los Pocillosin läheisyydessä. Valtavan kokonsa (yli 800 metriä) ja lukuisten aktiviteettien ansiosta ranta on täydellinen paikka viettää koko päivä lasten kanssa. Lisäksi rannalta löytyy lukuisia palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita tai terasseja, jotka sijaitsevat sen kuuluisalla kävelykadulla. Ranta on myös hyvä paikka harrastaa purjelautailua, sillä se on avoin ja tuulinen lähes joka päivä ympäri vuoden.

Lentokoneiden tarkkailua

Matagordan ranta sijaitsee hyvin lähellä Lanzaroten lentokenttää, joten siltä voi nähdä lentokoneiden nousevan ja laskevan vain muutamien metrien päässä. Samoin saarelle saavuttaessa Matagordan ranta on yleensä ensimmäinen asia, jonka vierailija näkee lentokoneen ikkunasta.

Pituus
850 metros de largo y otros 30 de anchura media.
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
Public transport
Todo el año
Viento
Rauhalliset vedet
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
3
9
262
10045