Playa Grande

Lanzaroten tunnetuin urbaani ranta

Urbaani Playa Granden ranta sijaitsee suurella Puerto del Carmenin matkailualueella Lanzaroten saaren eteläosassa. Yli kilometrin pituisella rannalla on tyyni vesi. Playa Grande on alueen monista rannoista tunnetuin, ottaen huomioon, että siellä käy eniten kävijöitä ja että Puerto del Carmenin elämä pyörii sen ympärillä. Sen maine on osittain pitkän Las Playas -rantakadun ansiota, jolla on pyörätie sekä useita kauppoja ja yöelämän viettopaikkoja .

Liikuntarajoitteisille sopiva kultainen hiekkaranta Puerto del Carmenissa

Playa Granden suosio Lanzaroten saarella johtuu pääasiassa sen hyvästä palveluvalikoimasta: rannalla on suihkut, pysäköintialue, hengenpelastajat sekä paljon aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana. Ennen kaikkea ranta soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille henkilöille, koska siellä on uivia tuoleja, kellukkeita ja verkkoja. Eikä siinä viedä kaikki. Maininnan arvoisia ovat myös palmupuiden, vulkaanisen kiven ja puistoalueen tarjoama suoja sekä erinomaiset näkymät Los Ajachesin luonnonmonumenttiin.

Pituus
1.190 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rauhalliset vedet
HLBTI
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045