Playa Mujeres

Ranta Lanzaroten luonnon keskellä

Yksi Lanzaroten upeimmista rannoista on Playa Mujeres, joka sijaitsee Los Ajachesin suojellun luonnonpuiston sydämessä. Tämä hieno valkohiekkainen ranta sijaitsee saaren eteläosassa ja on täydellinen kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja rentoutua kaukana kaupungin melusta. 400 metriä pitkällä Playa Mujeres -rannalla on vähän aaltoja, joten se on sopiva kaiken ikäisille.

Turkoosi vesi Playa Mujeres -rannalla

Tätä rantaa ympäröi Lanzarotelle tyypillinen aavikkoinen luonto ja sen merimaiseman väri muuttuu turkoosista voimakkaan siniseksi katsojan silmien edessä. Playa Mujeres houkuttelee nauttiman tuntitolkulla auringosta ja rannan rauhallisista vesistä, minkä vuoksi monet vierailijat ottavatkin aamulla mukaansa kaiken tarvitsemansa viettääkseen koko päivän rannalla perheen tai ystävien kanssa. Playa Mujeresissa on roskakorit, pysäköinti ja siivouspalvelu.

Pituus
395m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045