Abama

Uskomattomia auringonlaskuja

Abaman uimaranta on paratiisinomainen, kultaisen hiekan kattama ja rauhallisten turkoosinsinisten vesien huuhtelema poukama, joka sijaitsee Guía de Isorassa, Teneriffan eteläosassa, hyvin lähellä yhtä saaren korkeatasoisimmista hotelleista. Rannalla käy vähän väkeä, joten siellä vallitsee ihanteellinen rauha rentoutumiseen, arjesta irtautumiseen ja uskomattomista auringonlaskuista nauttimiseen La Gomeran saaren häämöttäessä horisontissa. Rantakioskista voi ostaa juomia ja pikkupurtavaa täydellisen lepopäivän täydennykseksi. Äärimmäisen miellyttävä ilmapiiri, sopii erinomaisesti kävelyretkiin ja kauniista näkymistä nauttimiseen.

Paratiisinomainen, rauhallinen ja turvallinen poukama

Paratiisinomainen, kultaisen hiekan peittämä poukama on mahdollisesti yksi Teneriffan kauneimpia rantoja. Se sijaitsee korkean rantajyrkänteen juurella, jonka huipulla on banaaniviljelmiä kauniina kontrastina poukamalle. Abaman ranta on erittäin turvallinen lapsille, jotka voivat leikkiä rantavedessä ja hiekassa lähellä rantaviivaa. Lähellä on pysäköintialue autoille ja pysäköintialueelta pääsee rannalle helppokulkuisia portaita myöten.

Pituus
100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045