Benijon ranta

Eksottinen nudistiranta, jonka lähellä on ravintola

Vaikka saatat tulla rannalle muiden kanssa ja paikan päällä on myös muita uimareita, Benijon rannan eristyneisyys ja seesteisyys sekä sijainti kauniilla paikalla tekevät siitä vaihtoehtoisen rantakokemuksen vertailukohdan Teneriffalla. Anagan maaseutupuistossa (Parque Rural de Anaga) saaren koillisosassa sijaitsee Benijo. Se on aivan kuin kultana sateenkaaren päässä laakerimetsän läpi mutkittelevan tien lopussa, joka tarjoaa upeat näkymät Atlantille sekä vaikeakulkuisen rotkojen ja huippujen täyttämän maastonosan, jonka kohdalla on pysähdyttävä ottamaan kuvia.

Uintia Anagan maaseutupuistossa

Ui Benijon lohdullisissa vesissä ikonisten kivien seurassa, jotka vaikuttavat huolehtivan uimareista. Tumman tuliperäisen hiekan alue on leveämpi laskuveden aikana sekä kesäkuukausina. Tämä legendaarinen nudistipaikka on yhteydessä Almácigan kylään ja rantaan ja tarjoaa mahdollisuuden ruokailla ravintolassa tien päässä, josta lähtee polku alas rantaan. Vaikka meressä pitääkin olla varovainen, Benijo on ehdoton paikka niille, jotka arvostavat karua ja villiä ympäristöä.

Pituus
300 m
Nudist zone
Parking
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
¡Aviso!
Tilapäisesti suljettu
Localidad
Benijo
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
10
262
10045