Diego Hernández

Villi ranta Teneriffalla

Tämä La Caletan alueella, Adejen kunnassa sijaitseva ranta, jolla on kultaista hiekkaa ja turkoosia vettä, on yksi Teneriffan vähiten tunnetuista, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan niille, jotka haluavat rentoutua "villissä" ympäristössä. Tällä noin 80 metriä pitkällä ja tuskin 25 metriä leveällä rannalla on suositeltavaa käydä laskuveden aikaan, koska vuoroveden noustessa esiin ei jää juuri yhtään hiekkaa.

Polku meren rannalla

Kuten kaikille "neitseellisille" paikoille meno, Diego Hernándezin rannalle pääsy vaatii jonkin verran vaivaa. Sinne ei pääse autolla ja rannalle on käveltävä jonkin verran. Helpoin tapa päästä rannalle on seurata Golf Costa de Ajede -keskuksen läheisyydessä olevan kävelytien vierestä alkavaa polkua.

Pituus
200 m
Nudist zone
Public transport
Sin vigilancia
Aguas tranquilas
Localidad
Adeje
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045