El Ancónin ranta

Erinomaisesti kävelyihin sopiva eksoottinen ranta Teneriffan pohjoisosassa

Kesäkuukausina vain harvat kävelyreitit Pohjois-Teneriffan rannikolla ovat yhtä miellyttäviä ja tarjoavat yhtä hienot näkymät ja ihastuttavan määränpään. El Ancónin ranta La Orotavassa voi olla sisarrantaansa Los Patosia pienempi, mutta ei kuitenkaan yhtään huonompi. Kävely El Rincónin suojelualueella sijaitsevan rannan mustalle tuliperäiselle hiekalle on uskomaton kokemus. Reitti vie banaaniplantaasien, kallioiden ja kuuluisan Malvasian viinin viinitarhojen läpi. Palkkiona on ihanan virkistävä pulahdus mereen.

Ranta upeilla näkymillä ja jyrkillä kallioilla La Orotavassa

Kun menet rannalle, auto kannattaa jättää lähelle bussin päätepysäkkiä. Sen jälkeen käänny oikealle ja lähde helpolle kävelylle – eksymisen vaaraa ei ole – kunnes pääset koskemattomalle rannalle noin 25 minuutin matkan jälkeen. Matkan varrella on viehättävä talo ja kappeli, joka herättää runsaasti mielenkiintoa sijaintinsa vuoksi. Toinen vaihtoehto on mennä viereisestä Santa Úrsulan kaupungista lähtevää polkua pitkin. Rannalla voit nauttia rauhallisuudesta, lämpimästä hiekasta ja ainutlaatuisista näkymistä rantakallioita vastapäätä.

Pituus
160 m
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
La Orotava
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045