El Cabezo

Surffaajien suosima ranta Teneriffalla

Ranta sijaitsee Teneriffan eteläosassa purjelautailun ystävien suosimassa paikassa, koska tätä aluetta pidetään yhtenä Euroopan parhaista rannoista tämän tyyppisen urheilun harrastamiseen. Täällä järjestetään myös useita tunnettuja kansainvälisiä mestaruuskilpailuja, kuten purjelautailun ja leijalautailun maailmanmestaruuskilpailut.

Lemmikkiystävällinen

Niille, jotka haluavat tulla rannalle lemmikkinsä kanssa, löytyy rannalta oma eläimille tarkoitettu alue. Lisäksi alueella vuokrataan aurinkovarjoja ja rannalla on suihkut. Läheltä löytyy myös matkailutoimisto. Jos haluaa ruokailla merimaisemia ihaillen, löytyy lähistöltä useita ravintoloita, joissa tarjoillaan alueelle tyypillistä ruokaa ja tuoretta kalaa.

Pituus
690
Parking
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Puertito de Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045