El Camisón

Teneriffan ranta, jolle on pääsy pyörätuolilla

El Camisónin ranta sijaitsee Aronassa Teneriffan saaren eteläosassa. Tämä ranta sopii kaikille, sillä voi yhdistää rentoutumisen ja levon sekä vesiurheilun ja vapaa-ajan aktiviteetit. Ranta käsittää 350 metriä kultaista hiekkaa ja sitä suojaa kaksi aallonmurtajaa, jotka takaavat vesien rauhallisuuden, joten alue sopii täydellisesti loman viettoon perheen pienimpien kanssa. El Camisónille on pääsy pyörätuolilla ja suihkut. Lisäksi paikalla vuokrataan aurinkotuoleja ja -varjoja.

Lepoa El Camisónin kävelykadulla

El Camisónin rannalta ja sen kävelykadulta voi ihailla upeita panoraamanäkymiä La Gomeralle ja tarkkailla saarien välillä matkaavia veneitä. Lisäksi rantakadulla on lukuisia ravintoloita, terasseja ja kauppoja, joista löytyy kaikki tarvittava rentouttavasta rantapäivästä Etelä-Teneriffan auringon alla nauttimiseen rauhallisessa ympäristössä kuten itse El Camisónin rannallakin.

Pituus
350 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045