El Médanon ranta

Yksi Teneriffan asukkaiden suosikkirannoista

Etelä-Teneriffalla sijaitsee yksi saaren suosikkirannoista paikallisten asukkaiden keskuudessa. Kyseessä on El Médanon ranta, jolla on kultaista hiekkaa, matala vesi ja maltilliset aallot sekä kaikki tarvittavat palvelut, joita urbaanilla rannalla tarvitaan. Ajan myötä El Médanon keskustasta on tullut tärkeä toinen kotipesä monille saarelaisille, ja se on myös erittäin suosittu paikka purjelautailun ja leijasurffauksen harrastajien keskuudessa jatkuvan tuulen vuoksi. Tämän takia kaupungissa riittää illalla vilinää rannalla vietetyn päivän jälkeen.

Liikuntarajoitteisille soveltuva perheystävällinen, urbaani ranta El Médanossa

El Médano on perheystävällinen ranta, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana sekä rantapromenadi ravintoloineen. Rannalla on käytettävissä luiskia, amfibiokainalosauvoja sekä ranta-avustajia kesäisin, joten se soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille henkilöille. Kaupungin matkailupalveluihin kuuluu etulinjan huoneistoja ja hotelleja sekä vesiurheilulaitteiden vuokrausta. Läheisen El Médanon sataman ansiosta käytettävissä on myös veneiden ankkurointialue.

Pituus
750 m
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045