El Socorro

Esteetön sinilippuranta

El Socorro on yksi Teneriffan pohjoisosien parhaita vulkaanisen hiekan peittämiä rantoja. Se sijaitsee Los Realejosissa, ja sille on myönnetty sinilipputunnus kaikkien tarvittavien vierailijoiden mukavuudeksi tarjolla olevien palvelujensa ansiosta. Lisäksi se on luokiteltu esteettömäksi rannaksi, sillä se on täysin mukautettu liikuntarajoitteisille henkilöille asianmukaisine pysäköintialueineen, suihkuineen, ramppeineen ja kulkukäytävineen. Täällä auringonlasku on todella lumoava kokemus – maisemat sopivat erinomaisesti täydelliseen arkielämästä irtautumiseen. Uimarannan vierellä sijaitsevissa rantakioskeissa voi nauttia herkullisia aperitiiveja meren äärellä.

Teneriffan pohjoisosien mahtavat maisemat

Upea tummahiekkainen ranta on yli 200 metrin pituinen, siellä on laajat pysäköintialueet kävijöiden mukavuuden takaamiseksi ja käyttäjille hyödylliset Wi-Fi-alueet. Lisäksi rannalla on miellyttävä ajanviettoalue ”El Puntito de El Socorro”, jossa on tarjolla pelejä, lukemista ja baari päivän viettämiseen mukavasti. Tämä on yksi surffauksen ja luonnonystävien suosikkirannoista. Aallot hyökyvät kaukana rantaviivasta, ja siksi se sopii ihanteellisesti sekä uimareille että surffaajille, jotka kaikki voivat nauttia Teneriffan pohjoisosien mahtavista maisemista.

Pituus
400 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Los Realejos
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045