La Tejitan ranta

Rauhallinen ranta Montaña Rojan luonnonsuojelualueen vieressä

La Tejitan ranta sijaitsee Teneriffan eteläosassa Montaña Rojan luonnonsuojelualueen vieressä. Rauhalliselta, kilometrin pituiselta rannalta pääsee tietä pitkin El Médanon lomakaupunkiin ja Los Abrigosin kalastajakylään. Koskemattoman luontonsa ansiosta La Tejita on nuorten rannalla kävijöiden ja vesiurheilua harrastavien suosiossa, jotka etsivät kaukana turistijoukoista olevaa lomarantaa. Näköala vanhalle punaruskealle tulivuoren kraatterille Montaña Rojalle (punainen vuori) tekee tästä rannasta ainutlaatuisen paikan nauttia ympäröivästä luonnosta.

Nudismia Teneriffalla lähellä El Médanoa

La Tejita on villi, kultahiekkainen ranta, jolla on maltilliset aallot. Jatkuvan tuulen vuoksi ranta on suosittu paikka Teneriffalla harrastaa vesiurheilua, kuten surffausta ja purjelautailua. Montaña Rojaa lähellä olevan itäosan tarjoama yksityisyys taas tekee rannasta ihanteellisen paikan niille, jotka haluavat nauttia nudismista rauhassa. Aivan rannan vieressä on suuri pysäköintialue. Lähistöllä on myös leirintä- ja asuntovaunualue, jolla on suihkuja, kahvila ja puisia vuokramökkejä.

Pituus
1 km
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
HLBTI
Localidad
El Medano
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045