Las Vistas

Helppopääsyinen ranta Teneriffalla

Las Vistasin ranta sijaitsee Los Cristianosissa Teneriffan eteläosassa. Se on saanut useana peräkkäisenä vuotena Euroopan ympäristösäätiön myöntämän Sinilippu-sertifikaatin. Hienolle, kultaiselle hiekkarannalle pääsee pyörätuolilla ja lastenrattailla, ja rannalla on myös suihkut ja WC:t. Rannan tyyni vesi tekee siitä ihanteellisen paikan lapsille viettää iloinen päivä meressä ja hiekalla leikkien. Vanhemmille mielenrauhaa tuovat myös rannan hengenpelastajat.

Hauskanpitoa ja rentoutumista rannalla kaikille

Melkein kilometrin pituinen Las Vistasin ranta tarjoaa kävijöille mahdollisuuden nauttia pitkistä ja aurinkoisista kävelyistä puhtaan meren äärellä ympäri vuoden. Erilaiset vapaa-ajan aktiviteetit sekä useat rantabaarit, joissa voi sammuttaa janon, tekevät tästä yhden saaren eteläosan suosituimmista rannoista niin matkailijoiden kuin paikallistenkin keskuudessa. Rannan lähellä on vilkas bulevardi, jossa on kauppoja, ravintoloita ja terasseja – eli kaikki ainekset täydellistä päivää varten.

Pituus
850 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Los Cristianos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045