Los Cristianos

Esteetön ranta Teneriffan eteläosassa

Los Cristianosin hiekkaranta sijaitsee Teneriffan saaren eteläosassa Aronan kunnassa Los Cristianosin kylässä, samannimisen sataman vieressä. Ranta on hienoa kultaista hiekkaa, joka sopii ihanteellisesti lepoon ja auringonottoon, mutta halutessaan voi myös vuokrata aurinkotuolin ja -varjon.

Esteetön hiekkaranta

Sen lisäksi, että tämä ranta on “Playa Accesible”, esteetön hiekkaranta, jolla on hiekalle vieviä ramppeja, pysäköintialue, suihkut ja kulkutiet liikuntarajoitteisille henkilöille, on se yksi perheiden suosikeista sekä tyynien vesiensä että sen tarjoamien urheiluaktiviteettien ansiosta, Rannalta löytyy useita lentopalloverkkoja sekä purjehdus- ja sukelluskoulut vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Pituus
345 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Arona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045