Los Patosin ranta

Nudistiranta ja paratiisi Teneriffalla

Los Patosin ranta on legendaarinen nudistien keskuudessa Kanariansaarilla. Tämä luonnonvarainen ranta sijaitsee La Orotavan laaksossa, ja Teide siintää sen taustalla. Rannan vulkaaninen hiekka laajenee kesällä laskuveden aikaan ja jättää jälkeensä yhden Pohjois-Teneriffan suurimmista rantakaistaleista, joka muistuttaa Fuerteventuran suuria rantoja. Jos tämän lisäksi tavanomaiset aallot tyyntyvät hieman, niin uiminen näissä puhtaissa ja viileissä vesissä täydessä harmoniassa luonnon kanssa on mittaamattoman arvokasta. Todellinen paratiisi.

Ranta, jolla on eniten tuliperäistä hiekkaa Kanariansaarilla

Ranta sijaitsee El Rincónissa, kahden miljoonan neliökilometrin suuruisella suojelualueella, jolla on banaaniplantaaseja ja kolme muuta laadukasta rantaa. Vaikka rannalle on vaikea päästä, saapuminen sen lämpimälle hiekalle ja hiljaisuudesta nauttiminen, eristyneisyys, majesteettiset kalliot ja näkymät Puerto de la Cruzin lomakaupunkiin ovat vaivan arvoisia. Laskuveden aikaan voit lähteä pitkälle kävelylle hiekkatasangoille tai voit loiskia vuoroveden muodostamissa lammikoissa. Matkan arvoinen.

Pituus
1 km
Sin vigilancia
HLBTI
Localidad
La Orotava
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045