Playa de Alcalá

Kalastajien ranta

Tämä Guía de Isoran kunnassa sijaitseva pistävää harmaata hiekkaa oleva ranta sijaitsee kalastusvenelaiturin vieressä, mikä tekee siitä yhden alueen viehättävimmistä. Noin 30 metriä pitkältä ja 15 metriä leveältä rannalta löytyy joitain palveluita, kuten roskakorit ja suihkut.

Kalastajien ranta

Tämän rannan suurimmat vetonaulat ovat epäilemättä monet sen ympäristöstä löytyvät kalaan ja perinteiseen ruokaan erikoistuneet ravintolat. Ennen illalliselle menoa on suositeltavaa jäädä rannan hiekalle nauttimaan uskomattomista auringonlaskuista La Gomeran taakse.

Pituus
30 m
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Solo en verano
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045