Playa de la Arena

3x1: musta ranta kahdella uima-altaalla

Mesa del Marin turistikeskus on luksusta jokaiselle perheelle, joka matkustaa lomalle Tacoronteen, Teneriffan luoteisosaan. Ensinnäkin siksi, että se on osa Costa Acentejon maisemansuojelualuetta ja arkeologisesti tärkeä paikka, joka on julistettu kulttuurillisesti mielenkiintoiseksi kohteeksi guanche-jäännöstensä vuoksi. Lisäsi alueella sijaitsevalla La Arenan rannalla, joka on 350 metriä pitkä ja noin 30 metriä leveä, on kaksi uima-allasta, joista toinen on käytössä kesäisin ja toinen ympäri vuoden.

Kaikki matkailupalvelut

La Arenalle pääsee vuoritietä pitkin. Juuri ennen rannalle pääsyä ajetaan pienen tunnelin läpi. Alueella on runsaasti pysäköintialueita. Niille, jotka haluavat viettää rannalla koko päivän aurinkoa ottaen ja uiden, on alueella wc-tilat ja suihkut. Rannalla olon jälkeen voi mennä kävelylle naapurustoon, käydä ravintolassa, vierailla vaatimattomalla laiturilla ja Nuestra Sra. del Carmenin pyhäköllä.

Pituus
350 m
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Tacoronte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045