Playa de la Arenan ranta

Vulkaaninen mustahiekkainen ranta Teneriffan länsirannikolla

Playa de la Arenan ranta sijaitsee aivan pienen matkailukaupungin Puerto de Santiagon keskustassa. Teneriffan länsirannikolla sijaitsevan rannan musta hiekka on muutakin kuin vain viehättävä kontrasti aaltojen valkoista vaahtoa vasten. Se nimittäin imee itseensä auringon lämpöä, minkä ansiosta lämpimällä rannalla on mukava lämpötila kaikkina vuodenaikoina. Rantaa reunustavan vulkaanisen kiven ansiosta ranta on erinomainen paikka snorklaukseen ja sukellukseen sekä kiehtovaan merenelämään tutustumiseen.

Pieni, urbaani täyden palvelun ranta

Playa de la Arena on pieni, urbaani ranta, jonne on erinomaiset kulkuyhteydet bussilla tai taksilla. Rannan takana on suuri kauppakatu, jolla on suuri valikoima kauppoja, baareja ja ravintoloita. Yksi ravintoloista sijaitsee aivan rannalla. Ranta soveltuu liikuntarajoitteisille ja siellä on suuri luiska. Tarjolla on myös hengenpelastajan palvelut, suihkut sekä aurinkotuolien ja -varjojen vuokrausta. Paikalle kannattaa tosin mennä ajoissa, jos haluaa aurinkotuolin, koska parhaat paikat viedään jo aikaisin aamulla.

Pituus
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
HLBTI
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045