Playa de La Nea

Yksi Rosarion kauneimmista rannoista

Tätä hiljattain uusittua rantaa, joka sijaitsee Radazulissa, pidetään yhtenä Rosarion kunnan parhaista. Luultavasti sen 280 metriä pitkän ja 25 metriä leveän kasvillisuuden reunustaman mustan hiekka-alueen vuoksi. Itse maisema kokonaisuudessaan, takana oleva vuori, sen valo, kirkkaat vedet ja jopa aallonmurtaja, joka tekee uimisesta turvallisempaa, houkuttelevat Santa Cruz de Teneriffan asukkaita ja turisteja tälle läheiselle rannalle. Upea paikka juosta merituulen viemänä.

Varusteltu ranta

Ranta on peruskorjattu ja siksi sen suosio on noussut. Siltä löytyvät suihkut, pysäköintialue, kävelyteitä, wc-tilat, kioskibaari ja leikkipaikka, jossa lapset voivat leikkiä veteen kyllästyttyään. Jos pysäköintialue on täynnä, voi pysäköidä Radazuliin ja mennä rannalle sen oikealta puolelta.

Pituus
280 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Localidad
El Rosario

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045