Playa de Las Arenas

Rantakävely Candelarian guanche -taistelijoiden luo

Kauniissa Candelarian kalastajakylässä Teneriffan saaren koillisosassa avautuu tämä musta vulkaaninen hiekkakiviranta, joka on 75 metriä pitkä ja 20 metriä leveä. Rannikolta löytyvät myös La Arenitan ja Punta Largan rannat. Perheet, jotka haluavat viihdykettä kävelylleen, voivat vierailla Menceyes -patsailla, jotka ovat kunnianosoitus Teneriffan saaren guanche -alkuperäiskansalle. Ne sijaitsevat lähellä Candelarian Neitsyttä, jolla voi myös vierailla.

Täyden palvelun alue

Tälle rannalle, joka tunnetaan myös nimellä La Arena, pääsee helposti kävelykadulta aallonmurtajien tai portaiden kautta. Rannalla on puisia alustoja auringonottoa varten, suihkut ja rantakioski. Ravintoloiden, jäätelöbaarien ja kauppojen lisäksi alueelta löytyvät ulkokuntosali ja lasten leikkipaikka kävelykadulla. Näiden aaltojen äärellä kukaan ei ehdi tylsistyä.

Pituus
250 m
Accessible
Parking
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Candelaria
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045