Playa de Punta Larga

Erinomainen perheranta Candelariassa

La Arenitan ja Las Arenasin rantojen välissä sijaitsee 60 metrin pituinen Punta Larga. Näiden kolmen rannan kokonaispituus on 230 metriä, minkä vuoksi ne sopivat hyvin juoksemiseen merta ihaillen. Tällä vulkaanisella rannalla, jolla on kiviä ja terävää hiekkaa, kannattaa käyttää kenkiä. Mereen pääsee myös 35 metriä pitkää puista tietä pitkin. Muutoin kuin vilkkaina kesäkuukausina rannalla käy vain jonkin verran vierailijoita. Tämä perheille soveltuva ranta on suojattu aallonmurtajalla, jotta lapset ja aikuiset voivat nauttia uinnista turvallisesti.

Tummaa hiekkaa ja turkoosia vettä

Punta Largaan pääsee helposti kävellen tai pyörätuoleja varten rakennettua ramppia pitkin läheiseltä kävelykadulta, jolta löytyy ravintoloita. Paikalle voi tulla myös bussilla tai autolla. Pysäköinti on mahdollista läheisillä Avenida Marítiman pysäköintialueilla. Ihanteellinen ranta niille, jotka haluavat ottaa aurinkoa keskellä hiekkaa tai sitä varten rakennetuilla puisilla alustoilla. Lyhyesti sanottuna, hieno paikka viettää päivä rannalla kaikilla mahdollisilla mukavuuksilla, sillä rannan keskiosassa on kioski sekä yleiset wc-tilat ja pukuhuoneet.

Pituus
60 m
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Candelaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045