Playa de Radazul

Uintia näkymillä Güímarin laaksoon

Radazul -ranta, joka kutsutaan myös nimellä Litoral del Rosario, tunnetaan alueen parhaista panoraamanäkymistä vehreään Güímarin laaksoon. Tämä vain kahdeksan kilometrin päässä Santa Cruz de Teneriffasta ja 16 kilometrin päässä Teneriffan pohjoiselta lentokentältä sijaitseva ranta on suosittu vaikkakin paljon hiljaisempi kuin muut sen ympäristössä olevat rannat. Rauhallista rentoutumispaikkaa etsivälle tämä läpinäkyvien vesien ranta on ihanteellinen. Uimaan voi mennä joko rannalta tai sitä suojaavalla aallonmurtajalla olevien portaiden kautta suoraan avomerelle.

Ilman salaisuuksia läpinäkyvissä vesissä

Yksikään laitesukelluksen, uinnin tai snorklauksen ystävä ei voi vastustaa Radazulin kristallinkirkasta vettä ja matalia aaltoja. Niille, jotka eivät halua kastua, rannan läheisyydestä löytyy leikkipaikka, wc, pukuhuoneet ja aurinkoterassi. Ruokailua varten tarvitsee vain mennä jollekin venesataman ravintolan terassille, joilta on pääsy rannalle liikuntarajoitteisia varten. Lähialueilla on runsaasti pysäköintialueita ja useat bussilinjat tuovat turisteja ja paikallisia tälle paratiisimaiselle mustahiekkaiselle paikalle.

Pituus
250 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Localidad
Radazul

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045