Playa de San Marcos

Jalokivi Icod de los Vinosin kruunussa

Icod de los Vinosin kuntaan kuuluvassa San Marcosin kylässä sijaitsevalla samannimisellä rannalla yhdistyvät musta kivihiekka ja merisumu. Täällä vierailijat voivat nauttia 160 metriä pitkästä rannasta. Tämä kuuluisa ranta soveltuu perheille ja on melko täynnä kesäkuukausina. Alue on kasvillisuuden, kauppojen ja asutuksen ympäröimä. Ranta sijaitsee turvallisella paikalla laiturin ja kallion katveessa suojassa Teneriffan pohjoisrannikolle tyypillisiltä voimakkailta merivirroilta.

Kaikki mitä tarvitsee ikävystymisen välttämiseksi

Punaisen Ristin hengenpelastajien valvovan silmän alaisuudessa tällä rannalla on wc-tilat, suihkuja, aurinkotuoleja, suppilautoja ja kanootteja. Rannan läheisyydessä on kävelykatu ja merinäköalan tarjoavia ravintoloita. Mereen lähelle rannikkoa pystytetty keinotekoinen lautta odottaa uimareita, jotka uivat sille ruskettumaan auringossa tai leikkimään veteen hyppimällä. Pääsy rannalle on helppo, sille voi mennä jalkaisin, julkisilla kulkuvälineillä tai autolla seuraamalla Icodin kylttejä, jotka johtavat 50-paikkaiselle pysäköintialueelle.

Pituus
160 m
Accessible
Restaurant
Showers
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Icod de Los Vinos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045