Playa De Troya

Ranta, jolla on perinteitä

Tämä ranta, jota pidetään yhtenä Teneriffan suosituimmista rannoista, itse asiassa jakautuu kahteen osaan: Playa de Troya I ja Playa de Troya II. Nämä kaksi vierekkäin sijaitsevaa rantaa ovat Costa Adejen vanhimpia. Koska kyseessä on kaksi kaupunkirantaa, ne ovat yleensä melko täynnä, etenkin hotellien ja huoneistojen läheisyydessä.

Hauskaa sinisen lipun rannalla

Sen lisäksi, että rannan lähellä on merenrantakatu, jolla on ostoskeskuksia, pankkiautomaatteja, ravintoloita ja taksiasema, ovat nämä rannat ihanteellisia niille, jotka haluavat pitää hauskaa muutenkin kuin vain pyyhkeellä leväten. Rannalta löytyy monipuolisia palveluita, kuten aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus, suihkut, jalkojenpesupaikat ja matkailuneuvonta. Tämäkin ranta on saanut sinisen lipun tunnustuksen.

Pituus
650 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045