Playa del Duque

Päivä rannalla ja shoppailemassa

Kultaisen hiekan kattama ja turkoosinsinisten vesien huuhtelema Playa del Duque on ihanteellinen uimaranta loistavan rantapäivän viettämiseen koko perheen voimin. Se sijaitsee Costa Adejen matkailualueella Teneriffan eteläosassa, ja sitä ympäröi rantabulevardi, joka yhdistää yli kahdeksan lähekkäin sijaitsevaa uimarantaa. Täällä sijaitsevat erään Kanariansaarten laadukkaimmista hotelleista. Samalla kun perheen pienimmät huvittelevat rakentamalla hiekkalinnoja, vanhemmat voivat käydä shoppailemassa lähellä sijaitsevissa alueen laadukkaimmissa myymälöissä. Lukuisat baarit ja ravintolat täydentävät loistavaa gastronomista tarjontaa.

Mahtavat auringonlaskut

Playa del Duque – rannalla on kaikki tarvittavat palvelut kävijöiden mukavuuden takaamiseen, ja sinilipputunnus takaa vesien ja palvelujen ensiluokkaisen laadun. Käytössä on suihkut, WC-tilat ja pukuhuoneet, rantatuolien ja aurinkovarjojen vuokrausta, ja pysäköintialue vain muutaman metrin päässä rannasta kävijöiden mukavuudeksi. Rannalla kävely illan koittaessa on erityisen viehättävä kokemus mahtavien auringonlaskujen ansiosta, paras tapa rentoutua ja irtautua arjesta. Täydellinen kohde auringon, meren ja ensiluokkaisten matkailukeskusten ystäville.

Pituus
390 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045