Playa Grande

Kullankeltaista hiekkaa ja kristallinkirkas vesi

Aricossa sijaitseva Playa Grande on ihastuttava ja viehättävä uimaranta Teneriffan kaakkoisosassa. Hienorakeinen ja kultainen hiekka, kristallinkirkkaat vedet ja upeat näkymät Teidelle lisäävät ympäristön kauneutta. Suosittelemme rannalle menoa laskuveden aikaan, sillä näin siellä on enemmän tilaa kävellä, pelata rantapelejä tai vain nauttia auringosta ja virkistävästä uintiretkestä meressä, sillä rannalla on harvoin merivirtoja. Tuulettomana päivänä ranta on parhaimmillaan, eikä siellä juuri käy matkailijoita vaan pääasiassa paikallisia asukkaita, erityisesti kesäkuukausina.

Rentoutumista, rauhaa ja viihdettä

Playa Grande – rannalla kannattaa epäilemättä käydä. Sinne on helppo pääsy, käytössä on pieni pysäköintialue maantien vierellä, jonne voi jättää auton ja matkaa rannalle jalkaisin on vain muutama metri. Se on myös helppopääsyinen liikuntarajoitteisille henkilöille. Rannalla ei yleensä ole vartiointia, vaikkakaan se ei yleensä ole vaarallinen. Kuitenkin on suositeltavaa noudattaa varovaisuutta meressä uidessa, erityisesti pienten lasten kanssa. Ihanteellinen paikka rentoutua, nauttia rauhasta ja viihtyisästä päivästä.

Pituus
310
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045