Playa Jardín

César Manriquen suunnittelema ranta Teneriffalla

Playa Jardínin ranta sijaitsee Puerto de la Cruzin matkailukaupungissa Pohjois-Teneriffalla. Tämä on yksi alueen kuuluisimmista rannoista, ja se on luotu takaamaan kävijöiden lepo ja rentoutuminen. Rannan suunnitteli kuuluisa Kanariansaarilta kotoisin oleva taiteilija César Manrique 1990-luvulla. Jo rannalle kävely paikallisia kasveja täynnä olevien puutarhojen, kivimuurien ja vesiputousten ohi vieviä polkuja pitkin on täydellinen tapa aloittaa erittäin rentouttava päivä rannalla, joka tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut sekä uskomattomat näkymät Teide-vuorelle.

Kolme urbaania, mustahiekkaista poukamaa Puerto de la Cruzissa

Playa Jardínin ranta on urbaani musta hiekkaranta, joka on jaettu kolmeen alueeseen: Castillon, Charcónin ja Punta Bravan rantoihin. Sivulla oleva aallonmurtaja suojaa uimareita korkeilta aalloilta, mutta rannalla on silti avoimia, surffaukseen sopivia alueita. Rantakatu yhdistää rannan puutarhoihin, lasten leikkipaikkoihin, terasseihin ja kahviloihin sekä lavaan, jossa järjestetään usein konsertteja. Rannalla on myös aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana, suihkut ja pukuhuoneet, ja se soveltuu liikuntarajoitteisille.

Pituus
2 km
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045