Playa La Jaquita

Mukava ranta Teneriffan eteläosassa

Tämä Granadilla de Abonan El Médanon kylässä sijaitseva ranta on noin 40 minuutin ajomatkan päässä Santa Cruz de Teneriffasta. Kuten suurimmalla osalla saaren rannoista, sen hiekka on vaaleanruskeaa, sekoitus hiekkaa ja kiviä. Kyseessä on mukava ja rauhallinen ranta, jolla on myös sinisen lipun merkki veden laadun ja rannan tarjoamien palvelujen ansiosta.

Kaikille sopiva ranta

Tämä ranta on noin 150 metriä pitkä ja 30 metriä leveä ja siltä löytyvät suihkut, jalkojenpesupaikat sekä liikuntarajoitteisille tarkoitetut rampit. Niiden, jotka eivät pidä kivisestä pohjasta, kannattaa suunnata rannan oikealle puolelle (merelle katsottaessa), koska siellä pohja on hiekkainen.

Pituus
150
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Guía De Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045