PLAYA Playa de Las Américas

Perheystävällinen ja esteetön ranta Teneriffan eteläosassa

Yhdellä Teneriffan eteläosan Aronan vilkkaimmista alueista sijaitsee puoli kilometriä pitkä kultahiekkainen Las Américas -ranta. Tämä ranta on täyden palvelun ranta, siltä löytyy kaikenlaisia ​​palveluita: aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus, suihkut, pysäköinti, pääsy liikuntarajoitteisille, hengenpelastajat, pääsy julkisilla kulkuvälineillä... Lisäksi sitä ympäröivä miellyttävä merikatu on täynnä kauppoja ja ravintoloita, ja siltä on helppo mennä muille lähistön rannoille.

Hauskanpitoa rannalla kaikilla mukavuuksilla

Las Américasin ranta on erittäin suosittu Teneriffan asukkaiden ja turistien keskuudessa, koska siitä voi nauttia ympäri vuoden ja koska tarjolla on laaja valikoima palveluita, mukavuuksia ja vapaa-ajan toimintaa. Mikään ei vedä vertoja jäätelön maistelulle virkistävän uinnin jälkeen, hiekassa leikkimiselle perheen pienimpien kanssa tai uusien voimien keruulle jollain aivan rannan läheisyydessä sijaitsevan ravintolan terassilla.

Pituus
500 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rauhalliset vedet
HLBTI
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045