Casa Santa Maria

Taitavia käsitöitä

Casa Santa Maria on upea 1600-luvulta peräisin oleva maatalo Betancuriassa Fuerteventuran keskiosassa. Rehevissä puutarhoissa tehtävien rauhallisten kävelyretkien lisäksi on mahdollista seurata, miten saaren perinteisiä käsitöitä valmistetaan. Kohteessa on nähtävillä myös vanhoja maataloustyökaluja. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen esimerkki perinteisestä elämäntavasta, joka oli saarella yleinen vielä muutama vuosikymmen sitten.

Yksi Fuerteventuran kauneimmista ravintoloista

Casa Santa Mariassa voi tutustua 3D- ja moninäkymäprojektioiden avulla ainutlaatuisella tavalla Fuerteventuran kasvistoon ja eläimistöön. Niistä kerrotaan myös Betancurian kansallispuistolle omistetuissa huoneissa. Matkamuistomyymälässä voi tutustua rauhassa kaikenikäisille ihmisille sopiviin lahjoihin. Vierailu kannattaa päättää romanttiseen maalaisravintolaan, jota pidetään yhtenä saaren kauneimmista ja jonka vuohipaistin maine on levinnyt laajalle.

Catering
Parking
Localidad
Betancuria
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
4
9
14 54805
262
262
10045