Cocodrilo Park

Upea eläinpuisto Agüimesissa, jolla on opetustarkoitus

Crocodilo Park sijaitsee kaakkoisella Gran Canarialla lähellä Agüimesia. Se tarjoaa upean krokotiiliesityksen, jossa krokotiilejä syöttämällä näytetään, kuinka suuri niiden purentavoima on. Katsojat voivat myös koskettaa krokotiilinpoikasia henkilökunnan jäsenen valvonnassa. Esityksellä on pääasiallisesti opetuksellinen tavoite, ja siinä kerrotaan näiden dinosaurusten kanssa samaan aikaan eläneiden eläinten elämästä. Yksityinen eläintarha käyttää kaikki lipputulot eläimistä huolehtimiseen.

Matelijaeläintarha Gran Canarialla

Crocodilo Parkin matelijavalikoima on Kanariansaarilla ainutlaatuinen. Eläintarhassa on 300 niilinkrokotiiliä, joista yksi on viiden metrin pituinen. Tiikereiden, peurojen ja käärmeiden ohella eläintarha tarjoaa arapapukaija- ja papukaijaesityksen. Lisäksi asiakkaat voivat ostaa ravintolasta hedelmiä ja banaaneja ja syöttää niitä apinoille. Crocodilo Park tarjoaa myös ilmaisen edestakaisen bussikuljetuksen Maspalomasin lomakeskukseen tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Agüimes
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Tagit
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045