Holiday World

Maspalomasin teemapuisto

Gran Canarian eteläosassa sijaitseva Holiday World sopii erinomaisesti lapsille. Puistossa on lapsille paljon tehtävää ja nähtävää, kuten poniratsastusta, papukaijaesityksiä ja jopa 4D-elokuvateatteri. Maailmanpyörä sopii vähän vanhemmille lapsille, ja sieltä näkee koko Maspalomasin lomakohteen. Koska puisto sijaitsee ostoskeskuksessa, valittavana on useita ruokapaikkoja. Holiday Worldissä on lapsille ja heidän vanhemmilleen tehtävää useiksi tunneiksi.

Ajanviettoa pienille lapsille Gran Canarialla

Holiday Worldissä on tehtävää kaikenikäisille. Pienet lapset rakastavat törmäilyautoja, karuselleja ja pallomerta. Vanhemmat lapset pitävät vuoristoradan ja 20-metrisen Sky Drop -vapaapudotuksen mukanaan tuomasta adrenaliiniryöpystä. Päivän voi päättää amerikkalaistyylisellä keilaradalla keilailuun ja hotdogiin. Vaihtoehtoisesti lapset voi jättää viihdepalvelun kaitsettaviksi samalla, kun itse käyttää kylpylä- tai kuntosalipalveluja.

Catering
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045