Sioux City

Wild West -teemapuisto

Sioux Cityssä voit seurata taisteluja auringonvalossa. Täällä lehmipojat ohjaavat karjaansa katujen läpi, rosvot ryöstävät pankin dynamiittipötköllä, ja sinä voit istua samaan pöytään sheriffin kanssa saluunassa. Pankissa tuoksahtaa aseen ruuti, ja eläintarhassa on tarantelloja, kalkkarokäärmeitä ja ainutlaatuinen Louisianasta tuotu albiinoalligaattori. San Bartolomé de Tirajanassa sijaitseva Sioux City on mielenkiintoinen paikka, joka on suunniteltu herättämään lasten mielikuvitus.

Lehmipojat ja intiaanit -esitys San Bartolomé de Tirajanassa

Sioux City rakennettiin 1971 eteläiselle Gran Canarialle elokuvalavasteeksi, ja tätä nykyä se tarjoaa esityksiä ja unohtumattomia elämyksiä koko perheelle. Lapsilla on mahdollisuus kulkea ajassa taaksepäin aikakaudelle, jolloin lehmipojat ratsastivat hevosilla, pelasivat hevosenkenkäpelejä ja viettivät yön piirikunnan vankilassa. Muistathan kuitenkin suojautua voimakkaalta erämaan auringolta. Kunnon lehmipojat juovat paljon kylmää vettä ja käyttävät aurinkosuojaa.

Catering
Parking
Shows
Localidad
San Bartolomé de Tirajana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045