Maroparque

Kanariansaarten ainoa rinteellä sijaitseva eläintarha

Maroparque on kaikin puolin ainutlaatuinen eläintarha. Se sijaitsee Breña Altan rotkon rinteillä itäisellä La Palmalla, ja se on Kanariansaarten ainoa rinteellä sijaitseva eläintarha. Voit käydä miellyttävällä kävelyllä varjoisassa kasvitieteellisessä puutarhassa. Kävelyreitti kulkee alaspäin puisia siltoja ja mukulakivipolkuja pitkin lintuhuoneisiin, joissa linnut ja papukaijat lentävät vapaasti vieraiden ympärillä ja heidän yläpuolellaan.

Eksoottisia eläimiä rotkomaisemissa La Palmalla

Maroparquessa elää maailman omaperäisimpiin kuuluvia eläimiä. Täällä voit esimerkiksi tutustua japanilaiseen rotuun kuuluvaan kanaan, joka muistuttaa pehmolelua vitivalkoisen ja erittäin pehmeän sulkapeitteensä vuoksi, ja pieneen apinaan, jolla on musta turkki ja keltaiset kädet. Tässä tasokkaassa eläintarhassa on myös albiinokenguruita sekä lukuisia kaloja, lintuja, matelijoita ja nisäkkäitä, ja sieltä on upeat näkymät rotkoon. Eläintarhan vinkki: jos teet ravintolavarauksen vierailun alussa, saat kierroksen päätyttyä ruokasi nopeammin eteesi.

Localidad
Breña Alta
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Tagit
Etiquetas
5
9
14 54805
262
262
10045