Akvaario Lanzarotella

Ui haiden lomassa akvaariossa Lanzarotella

Saaren itäosassa sijaitseva Costa Teguise tarjoaa vieraille mahdollisuuden uida haiden lomassa. Lanzarote Aquariumissa vieraat voivat sukeltaa 1,8 metrin pituisen viiksihain ja useiden bambuhaiden lomassa. Tämä on ainutlaatuinen kokemus, koska näihin lajeihin ei juuri koskaan törmää luonnonoloissa avomerellä. Sukeltaminen tapahtuu asiantuntevan henkilökunnan tarkassa valvonnassa, eikä osallistujilta edellytetä valmistautumista tai kelpoisuutta osoittavia todistuksia.

Ostoskeskus Costa Teguisella, jossa on merieläimiä

Lanzarote Aquariumissa on 33 allasta, joissa on satoja merieläimiä. Voit tutustua tyypillisiin kanarialaisiin lajeihin, kuten mureenoihin ja tiikerikaloihin, sekä trooppisiin lajeihin, kuten erakkorapuihin ja vuokkokaloihin. Yhden altaan läpi kulkee lasitunneli, ja niinpä voit katsella, kun hait, kilpikonnat ja rauskut uivat aivan pääsi ylitse. Lisäksi tässä kohteessa on interaktiivisia akvaarioita, jotka tarjoavat mahdollisuuden silittää joitakin eläinlajeja, kuten meritähtiä. Tämä on ainutlaatuinen tapa oppia tuntemaan merieläinlajeja Lanzarotella.

Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045