Aqualava Waterpark

Vesipuisto huoneistohotellissa Playa Blancassa

Aqualava Waterpark sijaitsee Relaxia Lanzasur Club -lomakohteessa. Lanzaroten eteläosassa, Playa Blancassa sijaitseva vesipuisto on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää lepo ja hauskanpito. Vaikka vesipuisto on avoinna yleisölle, vain lomakeskuksessa asuvat vieraat saavat käyttää palveluja maksutta. Sen lisäksi että voit pitää hauskaa vesiliukumäissä ja laitteissa, voit myös pelata pienoisgolfia, rentoutua kylpylässä, nauttia iltaisin viihteestä ja tehdä ostoksia valintamyymälässä. Lomakeskus on täydellinen paikka viettää ikimuistoinen perheloma.

Vesiliukumäkiä lämmitetyissä uima-altaissa Lanzarotella

Aqualava Waterparkissa on kaikille sopivia laitteita. Lasten alueella on linna, josta on erimuotoisia liukumäkiä, ja valtava ämpäri, josta läikkyy koko ajan vettä. El Rio Lento eli hidas joki kutsuu kellumaan virrassa joko yksin tai muiden seurassa. Aikuisille tarkoitettujen liukumäkien lisäksi puistossa on myös aaltoallas. Lisäksi on syytä mainita, että Aqualava on ympäristöystävällinen vesipuisto, sillä uima-altaat lämmitetään maalämmöllä.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Playa Blanca
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045