Costa Teguisen vesipuisto

Vesipuisto ja runsaasti muuta tekemistä

Lanzaroten itärannikolla sijaitseva Aquapark Costa Teguise on yksi Kanariansaarten monipuolisimmista vesipuistoista. Siellä on tavallisten vesiliukumäkien lisäksi myös paintball-sisäkenttä ja seikkailurata lapsille. Sen jälkeen lapset ovat liukuneet vesiliukumäissä kymmeniä kertoja, he voivat siirtyä liukumaan köysiradalla, ylittämään riippusiltoja ja läpäisemään esteradan. Vesipuisto on täydellinen tapa viettää päivä ulkona Lanzaroten lämpimässä auringonpaisteessa. .

Paintballia ja uima-altaita Lanzarotella

Aikuisille ja lapsille tarkoitettujen paintball-pelien lisäksi Aquapark Costa Teguisessa on tilaisuus kalliokiipeilyyn, ponilla ratsastamiseen ja lasten karting-ajeluun nopeus- ja tarkkuusradoilla. Puistossa on kaikenikäisille sopivia altaita ja liukumäkiä, kuten Rio Loco eli hullu joki, jossa liu'utaan kumirenkaalla kovaa vauhtia. Puistossa on useita liukumäkiä, joissa perheenjäsenet voivat kilpailla toisiaan vastaan. Puisto on siis paikka, jossa voi viettää koko päivän. Puistoon ei saa viedä omia eväitä, mutta siellä on ravintoloita, joissa on päivittäin tarjousruokalajeja.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
Localidad
Costa Teguise
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045