Rancho Texas Lanzarote Park

Kanariansaarten ainoa eläintarha, jossa on uima-altaita

Eteläisellä Lanzarotella sijaitseva Rancho Texas Lanzarote Park on saaren ainoa eläintarha, jossa on uima-allasalue. Corral del Aguana (Vesitila) tunnetulla laajalla alueella on tarjolla vesihuvituksia sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi puistoalueella on baari-ravintola, jossa voit virkistäytyä juoman tai välipalan parissa. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen päivä tässä eläintarhassa: villieläimet, erilaiset esitykset ja vilvoittavat uima-altaat liukumäkineen odottavat sinua.

Tässä Lanzarotella sijaitsevassa vesipuistossa voit uida merileijonien lomassa

Rancho Texasissa voit uida merileijonien lomassa silloin, kun ne eivät osallistu esityksiin. Eläintarhassa taas voit tutustua valkoiseen tiikeriin monien muiden villieläinten ohella. Villin lännen teema-alue tarjoaa tekemistä lapsille, kuten poniratsastusta, aarteenetsintää intiaanikylässä sekä melontaa. Alueella on useita ravintoloita, joissa voi nauttia välipalan tai aterian. Lisäksi pikaruokaravintolassa on tarjolla cowboy-esitys, jossa käytetään lassoja ja ruoskia.

Localidad
Puerto del Carmen
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045