Aqualand Costa Adeje

Maailman paras delfiininäytös

Costa Adejessa sijaitsevassa Aqualand-vesipuistossa järjestetään Kanariansaarten ainoa delfiininäytös. International Association of Marine Animal Trainers on palkinnut näytöksen maailman parhaana delfiininäytöksenä. Näytös osoittaa selkeästi näiden upeiden eläimien uskomattoman älykkyyden, voiman ja ketteryyden, kun ne uivat täyttävät vauhtia, hyppäävät huikean korkealle ja tekevät temppuja ilmassa. Teneriffan eteläosassa sijaitsevan Aqualand Costa Adejen järjestämä näytös on täydellinen päätös laitteissa ja uima-altaissa vietetylle päivälle.

Vesipuisto ja kylpylä Teneriffalla

Kun lapset leikkivät aaltoaltaissa, fantasialinnoissa ja lohikäärmeliukumäissä kokeneiden hengenpelastajien valvonnassa, aikuiset voivat rentoutua ulkoilmakylpylässä, jossa on lämminvesinen poreallas ja vesihierontasuihkuja, levätä aurinkotuolissa altaiden reunalla tai kellua lempeästi virtaavassa Lava Riverissä. Aqualand Costa Adeje on täydellinen paikka rentoutumiseen ja huolten unohtamiseen.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Adeje
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Tagit
Etiquetas
1
9
54805
262
262
10045