Castillo de San Miguel

Keskiaikainen juhla-ateria ja turnajaiset Teneriffan eteläosassa
Castillo de San Miguelin upea linna sijaitsee Teneriffan eteläosassa, lähellä Los Cristianosia. Vierailijat voivat matkustaa täällä keskiajalle ja nauttia aitojen keskiaikaisten turnajaisten ja pelien tunnelmasta juhla-ateriaa syödessään. Lapset voivat ihastella vahvoja hevosia ja kiiltäviä miekkoja, ja koko perhe voi hurrata heitä turnajaisissa edustavalle ritarille ja nauraa linnan narrin toilailuille.
Ilta esitysten ja musiikin parissa
Juhla-aterian ja turnajaisten jälkeen Castillo de San Miguelin kreivit johtavat vieraat suureen juhlasaliin, jossa he voivat nauttia akrobaattien, balettitanssijoiden ja capoeira-taitureiden esityksistä upean musiikin säestyksellä. Vierailtiinpa Castillo de San Miguelissa perheen tai ystävien kanssa, luvassa on hauska, jännittävä ja ikimuistoinen ilta.
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045