JUNGLE PARK

Kanariansaarten tunnetuin kotkaesitys

Eteläisellä Teneriffalla sijaitseva Jungle Park tarjoaa Kanariansaarten kuuluisimman petolintuesityksen, jossa kotkat ja haukat lentävät alaspäin lattiatasolle ja melkein sipaisevat katsojien päälakea. Lapsilla on mahdollisuus syöttää ja silittää erilaisia villilintuja. Tämä on ainutlaatuinen paikka, jossa vieraat voivat kuljeskella rauhassa eksoottisten eläinten ja petolintujen lähellä – aito viidakko on vain kivenheiton päässä Aronan Los Cristianosin kaupungista.

Rauhallinen Aronan lähellä sijaitseva viidakkoympäristö, joka sopii koko perheelle

Jungle Parkissa lapset voivat kokea aitoa seikkailua. Tässä ainutlaatuisessa eläintarhassa ja kasvitieteellisessä puistossa on luontopolkuja, köysisiltoja, vesiputouksia ja tunneleita. Eläintarhassa voi tutustua villeihin kissapetoihin, mukaan lukien Etelä-Afrikan leijonat sekä puumat. Onpa siellä myös yksi sinisilmäinen valkoinen tiikerikin. Haikarat ja riikinkukot taas saavat tepastella vapaasti, ja ne voivat myös tehdä tuttavuutta eläintarhan vieraiden kanssa. Eläintarhassa on varjoisia levähdyspaikkoja, joissa vieraat voivat nauttia virkistävän kylmän juoman ja katsella eksoottisia lintuja, jotka kulkevat heidän ohitseen vain muutaman sentin päästä.

Catering
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045