Loro Parque Animal Embassy

Maailman paras nykyaikainen eläintarha

Puerto de la Cruzissa, Teneriffan saaren pohjoisosassa sijaitseva Loro Parque Animal Embassy on ainutlaatuinen paikka, jossa voit tutustua lähietäisyydeltä yli 400 eläinlajiin ja saada tietoa niiden ominaisuuksista ja käyttäytymisestä. Tällä nykyaikaisella eläintarhalla (tai eläinten suurlähetystöllä) on takanaan jo yli puolen vuosisadan historia ja siitä on tullut todellinen eläinlajien säilyttämisen ja tieteellisen tutkimuksen johtava taho erityisesti tutkittaessa maailmanlaajuisen ympäristökriisin vaikutuksia eläimiin. Lisäksi se on maailman ensimmäinen eläintarha, jonka hiilijalanjälki on negatiivinen. Kyseessä on huipputason kohde maailmassa ja rahoitusalue, jossa voi tarkkailla apinoita, suuria kissaeläimiä tai lintuja niiden luonnollisessa elinympäristössä, ihastella delfiinien, miekkavalaiden ja merileijonien älykkyyttä ja taitavuutta, vaeltaa kalojen, haikalojen ja lukemattomien kasvilajien keskellä nauttien samalla vapaa-ajan aktiviteeteista, ravitsemuspalveluista ja perheen pienimmille tarkoitetuista alueista.

Maailman suurin papukaijakokoelma ja valtava pingviinitarha

Eläinlajien säilyttämiseen ja luontoon palauttamiseen tähtäävien toimien, didaktisen lähestymistavan ja ympäristönsuojelun lisäksi Loro Parque tunnetaan kansainvälisesti sen vaikuttavasta eksoottisten lintujen valikoimasta, joiden joukossa on muun muassa yli 300 papukaijalajia. Loro Parque on omistautunut säätiönsä kautta muun muassa uhanalaisten lajien suojelemiseen ja säilyttämiseen ja tähän päivään mennessä siellä on onnistuttu pelastamaan yli 10 erilaista lintulajia. Alueella voi vierailla myös maailman suurimmassa pingviinitarhassa, jossa asuu yli 250 eri lajin pingviiniä. Näiden jäänpeittämien maisemien jälkeen voit siirtyä merenalaisiin maisemiin, sillä Loro Parquessa on myös akvaario, jossa voit ihastella korallien lomassa uiskentelevia kaloja ja haikaloja. Kaiken tämän takana ovat valtavat ponnistelut, joiden ansiosta eläintarhalle myönnettiin Animal Embassy 2008 -palkinto kestävästä ja vastuullisesta toiminnasta.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Lisätietoa saatavissa olevista päivitetyistä tiedoista koskien aukioloaikoja, sijaintia ja yhteystietoja löydät eläintarhan viralliselta verkkosivulta.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045