Pirámide de Arona

Musikaaleja etelä-Teneriffalla
Teneriffan eteläosassa, Playa de las Américasissa sijaitseva Aronan pyramidi on huikea rakennus, jossa järjestetään kaikenlaisia tapahtumia, näyttelyitä ja näytöksiä. Rakennuksen auditorioissa säännöllisesti järjestetyt musiikki- ja tanssiesitykset houkuttelevat paikalle sekä matkailijoita että paikallisia. Taiteen ja uuden AV-tekniikan vaikuttava yhdistelmä on kokemus, jota ei kannata jättää väliin.
Täydellinen ilta ainutlaatuisessa salissa
Aronan pyramidin välittömässä läheisyydessä on hotelleja ja ravintoloita: sen jälkeen kun olet nauttinut esityksestä upeassa salissa, voit maistella paikallisia ja kansainvälisiä ruokalajeja jossakin alueen ravintoloista – ilta on kaiken kaikkiaan ikimuistoinen. Unohtaa ei pidä myöskään lähellä olevaa rantaa, aaltojen ääntä ja eteläisen Teneriffan miellyttävän lämpimiä iltoja.
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045