Pirámide de Arona

Musikaaleja etelä-Teneriffalla

Teneriffan eteläosassa, Playa de las Américasissa sijaitseva Aronan pyramidi on huikea rakennus, jossa järjestetään kaikenlaisia tapahtumia, näyttelyitä ja näytöksiä. Rakennuksen auditorioissa säännöllisesti järjestetyt musiikki- ja tanssiesitykset houkuttelevat paikalle sekä matkailijoita että paikallisia. Taiteen ja uuden AV-tekniikan vaikuttava yhdistelmä on kokemus, jota ei kannata jättää väliin.

Täydellinen ilta ainutlaatuisessa salissa

Aronan pyramidin välittömässä läheisyydessä on hotelleja ja ravintoloita: sen jälkeen kun olet nauttinut esityksestä upeassa salissa, voit maistella paikallisia ja kansainvälisiä ruokalajeja jossakin alueen ravintoloista – ilta on kaiken kaikkiaan ikimuistoinen. Unohtaa ei pidä myöskään lähellä olevaa rantaa, aaltojen ääntä ja eteläisen Teneriffan miellyttävän lämpimiä iltoja.

Catering
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045