Siam Park

Adeje – Euroopan suurimman vesipuiston kotipaikka

Siam Park on Euroopan suurin vesipuisto. Teneriffan eteläosassa, Adejessa sijaitsevassa puistossa on todella pitkä vaikuttavista vesiliukumäistä muodostuva verkosto. Puiston 185 km²:n alueella vierailijat voivat surffata jättiaalloilla, liukua huikeaa vauhtia alas todella korkealta tai ylittää haiden täyttämän altaan. Yksityiset thaityyliset mökit ovat täydellinen paikka viettää hemmottelupäivä. Siam Parkissa adrenaliini pääsee valloilleen.

Adrenaliinia pursuavia ryhmälaitteita

Puistossa on useita jännittäviä vesihaasteita perheille, joissa on teini-ikäisiä lapsia. Siam Beachillä on maailman korkeimmat tekoaallot, ja sen kolmimetriset aallot sopivat täydellisesti surffauksen opetteluun. Tower of Power nousee 28 metrin korkeuteen ja on käytännössä pystysuora liukumäki, joka syöksyy haialtaan syvyyksiin. Lost Cityn kadonnut linnoitus vesiputouksineen, siltoineen ja liukumäkineen sopii erinomaisesti pienille seikkailijoille.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045